Iemand moet het zeggen!THE GREAT AWAKENING


Informatie die U dient te weten om te kunnen ontwaken of verder te kunnen ontwaken.

Tip: Lees alleen datgene wat U nu prikkelt en ga er dan eens een nachtje over slapen.

En lees het dan nog een keer door, dan gaat U steeds meer begrijpen.

Dat we jarenlang bewust zijn voorgelogen door staat en kerk.

En dat de bevolking bewust arm en dom is gehouden.


Succes en Sterkte met Uw ontwakingsproces!


Wat als...

18-06-2021

ER EEN DIGITALE ID KAART KOMT VOOR TOEGANG TOT FACEBOOK, GOOGLE ENZ.?

Bij programmamaker Flavio Pasquino zat Mark Juch aan tafel, intercontinentaal verkeersvlieger op een Boeing 777 en ook hij heeft dingen waargenomen in de lucht die onverklaarbaar zijn, die hij in de onderstaande video toelichtte.

Een GEET Fuel Processor is een systeem, uitgevonden door Paul Pantone (1950 - 2015), waarmee de brandstof van een verbrandingsmotor tot 80 procent (of meer) door water en andere vloeistoffen vervangen kan worden terwijl de uitstoot van CO2 en schadelijke stoffen tot een minimum beperkt blijven.

Een weetje - In de paardenwereld zijn ontzettend veel verschillende stammen van het rhinovirus actief!

De reactie hieronder geplaatst onder de video zegt genoeg over de video: In een woord geweldig!

Zimbabwe schijnt rijk te zijn van grondstoffen, vooral van goud. Daarom kan het inwisselen van de ZIM dollar bij de RV weleens heel interessant zijn.

Please ALERT

25-05-2021

Iedereen in de familie, vrienden en familieleden! BELANGRIJK NIEUWS ! Hooggerechtshof annuleert universele vaccinatie In de Verenigde Staten heeft het Hooggerechtshof universele vaccinatie stopgezet. Bill Gates, US Chief Infectious Disease Specialist Fauci, en Big Pharma hebben een rechtszaak verloren bij het Amerikaanse Hooggerechtshof, omdat ze...

Wat is mRNA?

20-05-2021

Boodschapper-RNA (mRNA) zorgt voor de overdracht van genetische informatie van de celkern naar ribosomen in het cytoplasma, waar het dient als sjabloon voor de eiwitsynthese.

Hier een interessante video over de herkomst van het sprookje van "Belle and the Beast" en de creatie van "god" en kerken in Europa om je "schulden" te kunnen vrijKOPEN bleek een lucratieve business van de ontwikkelaars van het GELD en ontginning/destructie van Europa.

Neus- en keeluitstrijkjes keel zijn gemeengoed geworden. Bij de meestal zeer onaangename Covid-19 tests moeten wattenstaafjes tot ver in de neus worden opgeduwd om afscheidingen op te zuigen. Daarbij raakte een vrouw in Osnabrück, Duitsland, zo zwaar gewond dat zij wekenlang hersenvocht verloor. Het teststaafje moet helemaal in tot de hersenen zijn...

Pastor J.D Faraq spreekt over het komende merkteken van het beest en wat dat zou kunnen zijn. Zeer indringend, leerzaam en waarschuwend.

Vaak hoor ik (Dienie) dit zinnetje wanneer ik in een gesprek geraak met mensen, wanneer ik mensen trigger met informatie waar ze nog nooit over hebben nagedacht.